У жовтні 2022 року Антоніна Занфірова отримала повідомлення про те, що її син загинув. Уже наступного дня з частини, де служив військовий, зателефонували й повідомили, що Сергій вважається безвісти зниклим. 

З початку повномасштабної війни сотні людей втратили зв’язок з рідними-військовослужбовцями. Листи, дзвінки, соціальні мережі та групи, де публікують будь-яку інформацію про полонених, стають реальністю для тих, хто сподівається, що рідні можуть бути живі, в полоні, а відтак згодом повернуться додому.

Зниклий військовослужбовець. Фото авторки

Сергій, родом з Одещини, військовослужбовець і кадровий офіцер. Спочатку служив на Київщині, а пізніше був переведений на Донеччину. Востаннє родина спілкувалася з ним майже 10 місяців тому, коли військовий виконував бойове завдання на Бахмутському напрямку. Після цього він припинив виходити на зв’язок. 

Матері Сергія повідомили, що автомобіль, у якому він перебував, підірвався на міні. Водночас його побратими, які були з ним на завданні, вийшли з полону і повідомили, що Сергій живий. Тому, мама та дружина докладають усіх зусиль, аби його знайти.

Також дивіться історію переселенки з Миколаєва, яка разом з дітьми евакуювалася до невеликого села у Карпатах.